Enviaments, privacitat i protecció de dades

AVÍS LEGAL

 

T’agraïm que hagis decidit visitar-nos. Volem que la teva experiència en el lloc sigui el millor possible.

 

Per accedir nostres serveis, declares que ets major d’edat i que tens capacitat legal d’obrar d’acord al teu llei nacional.

 

L’accés i la navegació en el lloc web, o l’ús dels serveis del mateix, impliquen l’acceptació expressa i íntegra d’aquestes totes i cadascuna de les presents Condicions Generals, incloses tant les condicions particulars fixades per a certes promocions com la Política de privadesa i galetes, relativa a les finalitats dels tractaments de les dades que ens facilitis. Si us plau, et recomanem que les llegeixis atentament.

 

1.- Informació Legal.

 

En compliment de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, les dades identificatives del titular del Portal Web són:

 

TRAMUNTANA AVENTURA, SLU

 

CALLE RABASA 3, LOCAL 1

 

03005 Alacant

 

B54470091

 

Inscrita en el registre mercantil d’Alacant Tom 3424, foli: 77 Full A-119.772 Inscripció: 2a

 

Per a qualsevol dubte o consulta, pot posar-se en contacte amb nosaltres a través del Telf: 616351506, e-mail: info@tramuntanaaventura.es

 

L’accés a suposa l’acceptació expressa de l’Usuari a les presents Condicions Generals d’Ús, que podran ser modificades o substituïdes pel seu titular en qualsevol moment i sense previ avís.

 

2.- Condicions Generals d’Ús.

 

Les següents condicions generals regulen l’ús i accés al portal web, la finalitat és ser porta d’entrada a TRAMUNTANA AVENTURA, SLU, oferint als usuaris informació, serveis i continguts via web. A través de la pàgina web, l’Usuari té accés a informació sobre productes i serveis específics, eines i aplicacions.

 

Les dades i informacions sobre productes o serveis, preus i característiques o altres dades rellevants oferts a través de la pàgina web són realitzats, proporcionats i actualitzats per Proveïdors i terceres empreses. TRAMUNTANA AVENTURA, SLU no és, en cap cas, responsable de les dades i informacions ni assumeix cap obligació sobre els mateixos.

 

L’Usuari es compromet a fer un ús adequat dels continguts, serveis, aplicacions i eines que estan accessibles, amb subjecció a la Llei ia les presents Condicions Generals d’Ús i, si escau a les condicions particulars que es puguin establir per a l’accés a determinats serveis i aplicacions, respectant en tot moment als altres Usuaris de la mateixa.

 

En cas d’incompliment total o parcial per l’Usuari de les presents condicions generals d’ús, TRAMUNTANA AVENTURA, SLU es reserva el dret de denegar l’accés a sense necessitat de previ avís a l’Usuari.

 

3.- Obligacions generals de l’Usuari.

 

L’Usuari, a l’acceptar les presents condicions generals d’ús, s’obliga expressament a:

 

– No realitzar cap acció destinada perjudicar, bloquejar, danyar, inutilitzar, sobrecarregar, de manera temporal o definitiva, les funcionalitats, eines, continguts i / o la infraestructura de la pàgina web, de manera que impedeixi el seu normal utilització.

 

– Custodiar i mantenir la confidencialitat de les claus d’accés associades al seu nom d’usuari, sent responsable de la utilització d’aquestes claus d’accés personals i intransferibles per part de tercers.

 

– No introduir ni realitzar continguts injuriosos o calumniosos, tant d’altres Usuaris com de terceres empreses alienes a TRAMUNTANA AVENTURA, S.L.U ..

 

– No utilitzar qualsevol dels materials i informacions continguts en aquest Lloc Web amb finalitats il·lícites i expressament prohibides en les presents Condicions Generals d’Ús, així com a les condicions particulars que, si escau, s’estableixin per a determinades aplicacions i / o utilitats i que resultin contraris als drets i interessos de TRAMUNTANA AVENTURA, SLO, els seus usuaris i / o tercers.

 

– No oferir ni distribuir productes i serveis, ni realitzar publicitat o comunicacions comercials no sol·licitades a altres Usuaris i visitants de TRAMUNTANA AVENTURA, S.L.U ..

 

L’Usuari respondrà dels tots els danys i perjudicis de tota naturalesa que TRAMUNTANA AVENTURA, SLU o qualsevol tercer pugui patir com a conseqüència de l’incompliment de qualssevol de les obligacions a què queda sotmès per virtut d’aquestes “Condicions Generals d’Ús” o de la llei en relació amb l’accés i / o utilització de la pàgina.

 

4.- Propietat Intel·lectual i Industrial.

 

El lloc web, les pàgines que comprèn i la informació o elements continguts en les mateixes (incloent textos, documents, fotografies, dibuixos, representacions gràfiques, entre d’altres), així com logotips, marques, noms comercials o altres signes distintius, estan protegits per drets de propietat intel·lectual o industrial, dels quals TRAMUNTANA AVENTURA, SLU és titular o ostenta autorització per a la seva utilització i comunicació pública dels legítims titulars de les mateixes.

 

L’Usuari s’obliga a usar els continguts de forma diligent i correcta, d’acord amb la llei, la moral i l’ordre públic. TRAMUNTANA AVENTURA, SLU autoritza a l’Usuari per a visualitzar la informació que conté aquest lloc web, així com per efectuar reproduccions privades (simple activitat de descàrrega i emmagatzematge en els seus sistemes informàtics), sempre que els elements siguin destinats únicament a l’ús personal. En cap cas, això significarà una autorització o llicència sobre els drets de propietat de TRAMUNTANA AVENTURA, SLU o dels legítims titulars de les mateixes.

 

L’usuari no està autoritzat per procedir a la distribució, modificació, cessió o comunicació pública de la informació continguda en aquesta web en qualsevol forma i qualsevol que sigui la seva finalitat.

 

5.- Enllaços.

 

Les connexions i enllaços a llocs o pàgines web de tercers s’han establert únicament com una utilitat per a l’Usuari. TRAMUNTANA AVENTURA, SLU no és, en cap cas, responsable de les mateixes o del seu contingut.

 

TRAMUNTANA AVENTURA, SLU no assumeix cap responsabilitat derivada de l’existència d’enllaços entre els continguts d’aquest lloc i continguts situats fora del mateix o de qualsevol altra menció de continguts externs a aquest lloc. Tals enllaços o mencions tenen una finalitat exclusivament informativa i, en cap cas, impliquen el suport, aprovació, comercialització o relació alguna entre TRAMUNTANA AVENTURA, SLU i les persones o entitats autores i / o gestores de tals continguts o titulars dels llocs on es trobin.

 

Per realitzar enllaços amb la pàgina web serà necessària l’autorització expressa i per escrit dels titulars del portal.

 

6.- Responsabilitat.

 

TRAMUNTANA AVENTURA, SLU no garanteix l’accés continuat, ni la correcta visualització, descàrrega o utilitat dels elements i informació continguts en les pàgines del portal que es poden veure impedits, dificultats o interromputs per factors o circumstàncies fora del seu control o alienes a la seva voluntat, ni d’aquells que siguin produïts per l’existència de virus informàtics a Internet.

 

TRAMUNTANA AVENTURA, SLU no assumeix cap responsabilitat per danys, perjudicis, pèrdues, reclamacions o despeses, produïts per:

 

(I) Interferències, interrupcions, fallades, omissions, retards, bloquejos o desconnexions, motivades per errors en les línies i xarxes de telecomunicacions o per qualsevol altra causa aliena al control de TRAMUNTANA AVENTURA, S.L.U ..

 

(Ii) Intromissions il·legítimes mitjançant l’ús de programes malignes de qualsevol tipus ia través de qualsevol mitjà de comunicació, com ara virus informàtics o qualsevol altre;

 

(Iii) Ús indegut o inadequat de la pàgina web de TRAMUNTANA AVENTURA, SLU

 

(Iv) Errors de seguretat o navegació produïts per un mal funcionament del navegador o per l’ús de versions no actualitzades.

 

TRAMUNTANA AVENTURA, SLU no és responsable ni en cap cas respondrà davant dels usuaris i de tercers sobre actes de qualsevol tercer aliè a TRAMUNTANA AVENTURA, SLU que comporti o pugui suposar la realització d’actes de competència deslleial i publicitat il·lícita o la infracció dels drets de propietat intel·lectual i industrial, dels secrets empresarials, de compromisos contractuals de qualsevol classe, dels drets a l’honor, a la intimitat personal i familiar ia la imatge, dels drets de propietat i de tota altra naturalesa pertanyents a un tercer per raó de la transmissió, difusió, emmagatzematge, posada a disposició, recepció, obtenció o accés als continguts.

 

7.- Protecció de Dades de Caràcter Personal.

 

Tota la política de tractament de dades personals la trobaràs a la Política de Privacitat, que forma part integrant d’aquestes Condicions Generals però que, per simplicitat, la trobaràs després del punt 8.

 

8.- Legislació.

 

El present Avís Legal i els seus termes i condicions es regiran i interpretaran d’acord amb la legislació espanyola. L’usuari, pel sol fet d’accedir a la pàgina web o obtenir la condició d’usuari registrat atorga, de manera irrevocable, el seu consentiment al fet que els tribunals competents per defecte puguin conèixer de qualsevol acció judicial derivada de o relacionada amb les presents condicions, o amb el seu ús d’aquest Lloc o la navegació realitzada pel mateix.

 

Si alguna clàusula o apartat de les presents Condicions Generals, que no sigui de naturalesa essencial per a l’existència del mateix, és declarada nul·la o inaplicable, la validesa de les restants clàusules no es veurà afectada.

 

PRIVACITAT – INFORMACIÓ AMPLIADA

 

La Política de Privacitat forma part de les condicions generals que regeixen la present web.

 

Qui és el responsable del tractament de les teves dades?

 

TRAMUNTANA AVENTURA, SLU

 

Domicili: CARRER SEGURA Nº13 BAIX DCHA

 

C.P. 03004 Alacant.

 

CIF: B54470091

 

Tel: 616351506

 

Mail: info@tramuntanaaventura.es

 

Pots dirigir-te de qualsevol manera per comunicar-te amb nosaltres.

 

Reservat el dret a modificar o adaptar la present Política de Privacitat en qualsevol moment. Et recomanem revisar la mateixa, i si t’has registrat i accedeixes al teu compte o perfil, se t’informarà de les modificacions.

 

Si ets algun dels següents col·lectius, consulta la informació desplegable:

 

+ CONTACTES DE LA WEB O DEL CORREU ELECTRÒNIC

 

Quines dades hem recopilat a través del web?

 

Podem tractar la teva IP, quin sistema operatiu o navegador fas servir, i fins i tot la durada de la teva visita, de manera anònima.

 

Si ens facilites dades en el formulari de contacte, t’identificaràs per poder contactar amb tu, en cas que sigui necessari.

 

Contestar a les teves consultes, sol·licituds o peticions.

 

Gestionar el servei sol·licitat, contestar la teva sol·licitud, o tramitar la teva petició.

 

Informació per mitjans electrònics, que versin sobre la teva sol·licitud.

 

Informació comercial o d’esdeveniments per mitjans electrònics, sempre que hi hagi autorització expressa.

 

Realitzar anàlisis i millores a la web, sobre els nostres productes i serveis. Millorar la nostra estratègia comercial.

 

L’acceptació i consentiment de l’interessat: En aquells casos on per realitzar una sol·licitud sigui necessari omplir un formulari i fer un “clic” al botó d’enviar, la realització del mateix implicarà necessàriament que ha estat informat i ha atorgat expressament el seu consentiment al contingut de la clàusula annexada a aquest formulari o acceptació de la política de privacitat.

 

Tots els nostres formularis compten amb el símbol * en les dades obligatòries. Si no facilites aquests camps, o no marques el checkbox d’acceptació de la política de privacitat, no es permetrà l’enviament de la informació. Normalment té la següent fórmula: “□ Sóc major de 14 i he llegit i accepto la Política de privacitat.”

 

+ CONTACTES DE L’NEWSLETTER

 

Quines dades hem recopilat a través del newsletter?

 

A la web, es permet subscriure al Newsletter, si ens facilites una adreça de correu electrònic, a la qual es remetrà la mateixa.

 

Emmagatzemarem únicament el teu email a la nostra base de dades, i procedirem a enviar-te correus periòdicament, fins que demanis la baixa, o deixem d’enviar correus.

 

Sempre tindràs l’opció de donar-te de baixa, en qualsevol comunicació.

 

Gestionar el servei sol·licitat.

 

Informació per mitjans electrònics, que versin sobre la teva sol·licitud.

 

Informació comercial o d’esdeveniments per mitjans electrònics, sempre que hi hagi autorització expressa.

 

Realitzar anàlisis i millores en l’enviament de mailing, per millorar la nostra estratègia comercial.

 

L’acceptació i consentiment de l’interessat: En aquells casos on et subscriguis caldrà acceptar un checkbox i clicar al botó d’enviar. Això implica necessàriament que has estat informat i has atorgat expressament el teu consentiment a la recepció de l’newsletter.

 

Si no marques el checkbox d’acceptació de la política de privacitat, no es permetrà l’enviament de la informació. Normalment té la següent fórmula: “□ Sóc major de 14 i he llegit i accepto la Política de privacitat.”

 

+ CLIENTS

 

Quines dades teus utilitzem?

 

Elaboració del pressupost i seguiment del mateix mitjançant comunicacions entre les dues parts.

 

Informació per mitjans electrònics, que versin sobre la teva sol·licitud.

 

Informació comercial o d’esdeveniments per mitjans electrònics, sempre que hi hagi autorització expressa.

 

Gestionar els serveis administratius, de comunicacions i de logística realitzats pel Responsable.

 

Facturació i declaració dels impostos oportuns ..

 

Realitzar les transaccions que corresponguin.

 

Gestions de control i recobrament.

 

+ ENQUESTES DE QUALITAT

 

Quines dades utilitzem de les enquestes?

 

Valorar el grau de qualitat en el servei dispensat

 

Millorar els serveis oferts, en virtut del compliment de la ISO

 

La base legal és el consentiment exprés de l’enquestat.

 

+ Proveïdors

 

Quines dades fem servir com a proveïdor?

 

Informació per mitjans electrònics, que versin sobre la teva sol·licitud.

 

Informació comercial o d’esdeveniments per mitjans electrònics, sempre que hi hagi autorització expressa.

 

Gestionar els serveis administratius, de comunicacions i de logística realitzats pel Responsable.

 

Facturació.

 

Realitzar les transaccions que corresponguin.

 

Facturació i declaració dels impostos oportuns.

 

Gestions de control i recobrament.

 

La base legal és l’acceptació d’una relació contractual, o, si no el teu consentiment al contactar amb nosaltres o oferir-nos els seus productes per alguna via.

 

+ CONTACTES XARXES SOCIALS

 

Quines dades utilitzem de les xarxes socials?

 

Contestar a les teves consultes, sol·licituds o peticions.

 

Gestionar el servei sol·licitat, contestar la teva sol·licitud, o tramitar la teva petició.

 

Relacionar-nos amb tu i crear una comunitat de seguidors.

 

L’acceptació d’una relació contractual en l’entorn de la xarxa social que correspongui, i d’acord amb les seves polítiques de privacitat:

 

Facebook http://www.facebook.com/policy.php?ref=pf

 

Instagram https://help.instagram.com/155833707900388

 

Twitter http://twitter.com/privacy

 

Linkedin http://www.linkedin.com/legal/privacy-policy?trk=hb_ft_priv

 

pinterest https://about.pinterest.com/es/privacy-policy

 

Google * http://www.google.com/intl/es/policies/privacy/

 

* (Google+ i Youtube)

 

Durant quant de temps anem a mantenir les dades personals?

 

Només podem consultar o donar de baixa les dades de forma restringida en tenir un perfil específic. Els tractarem tant de temps com tu ens deixis seguint-nos, sent amics o donant-li a “m’agrada”, “seguir” o botons similars.

 

Qualsevol rectificació de les teves dades o restricció d’informació o de publicacions has realitzar-la a través de la configuració del teu perfil o usuari en la pròpia xarxa social.

 

+ DEMANDANTS D’OCUPACIÓ

 

Quines dades utilitzem del teu CV?

 

Organització de processos de selecció per a la contractació d’empleats.

 

Citar-te per a entrevistes de treball i avaluar la teva candidatura.

 

Si ens has donat el teu consentiment, l’hi podrem cedir a empreses col·laboradores o afins, amb l’únic objectiu d’ajudar-te a trobar feina.

 

Si marques el checkbox d’acceptació de la política de privacitat, ens dones el teu consentiment per a cedir la teva sol·licitud de feina a les entitats que componen el grup d’empreses amb l’objectiu d’incloure’t en els seus processos de selecció de personal

 

Així mateix, et comuniquem que transcorregut un any des de la recepció del teu currículum vitae, procedirem a la seva destrucció segura.

 

La base legal és el teu consentiment inequívoc, a l’enviar-nos el teu CV.

 

¿Incloem dades personals de terceres persones?

 

No, com a norma general només tractem les dades que ens faciliten els titulars. Si ens aportes dades de tercers, hauràs amb caràcter previ, informar i sol·licitar el seu consentiment a aquestes persones, o en cas contrari ens eximeixes de qualsevol responsabilitat per l’incompliment d’aquest requisit.

 

I dades de menors?

 

No tractem dades de menors de 14 anys. Per tant, abstingui de facilitar si no té gran o, si escau, de facilitar dades de tercers que no tinguin aquesta edat. TRAMUNTANA AVENTURA, SLU s’eximeix de qualsevol responsabilitat per l’incompliment d’aquesta previsió.

 

¿Farem comunicacions per mitjans electrònics?

 

Només es realitzaran per gestionar la teva sol·licitud, si és un dels mitjans de contacte que ens ha facilitat.

 

Si fem comunicacions comercials hauran estat prèviament i expressament autoritzades per a tu.

 

Quines mesures de seguretat apliquem?

 

Pots estar tranquil: Hem adoptat un nivell òptim de protecció de les Dades Personals que fem servir, i hem instal·lat tots els mitjans i mesures tècniques al nostre abast segons l’estat de la tecnologia per evitar la pèrdua, mal ús, alteració, accés no autoritzat i robatori de les Dades Personals.

 

A què destinataris es comunicaran les vostres dades?

 

Les teves dades no se cediran a tercers, excepte obligació legal. En concret es comunicaran a l’Agència Estatal de l’Administració Tributària i a bancs i entitats financeres per al cobrament del servei prestat o producte adquirit Com als encarregats del tractament necessaris per a l’execució de l’acord.

 

En cas de compra o pagament, si tries alguna aplicació, web, plataforma, targeta bancària, o algun altre servei en línia, les teves dades se cediran a aquesta plataforma o es tractaran en el seu entorn, sempre amb la màxima seguretat.

 

Quan l’hi ordenem, tindran accés a la nostra web l’empresa de desenvolupament i manteniment web, o la de hosting. Les mateixes tindran signat un contracte de prestació de serveis que els obliga a mantenir el mateix nivell de privacitat que nosaltres.

 

Qualsevol transferència internacional de dades en usar aplicacions americanes, estarà adherida al conveni Privacy Shield, que garanteix que les empreses de programari americà compleixen les polítiques de protecció de dades europees en matèria de privacitat.

 

Què Drets tens?

 

A saber si estem tractant les teves dades o no.

 

A accedir a les teves dades personals.

 

A sol·licitar la rectificació de les teves dades si són inexactes.

 

A sol·licitar la supressió de les teves dades si ja no són necessaris per als fins per als quals van ser recollits o si ens retires el consentiment atorgat.

 

A sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en alguns supòsits, en aquest cas només els conservarem d’acord amb la normativa vigent.

 

A portar les teves dades, que et seran facilitats en un format estructurat, d’ús comú o lectura mecànica. Si ho prefereixes, se’ls podem enviar a nou responsable que ens designis. Només és vàlid en determinats supòsits.

 

A presentar una reclamació davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades o autoritat de control competent, si creus que no t’hem atès correctament.

 

A revocar el consentiment per a qualsevol tractament per al qual hagis consentit, en qualsevol moment.

 

Si modifiqueu alguna dada, t’agraïm que ens ho comuniquis per mantenir-los actualitzats.

 

Vols un formulari per a l’exercici de Drets?

 

Tenim formularis per a l’exercici dels teus drets, pídenoslos per email o si ho prefereixes, pots fer servir els elaborats per l’Agència Espanyola de Protecció de Dades o tercers.

 

Aquests formularis han d’anar signats electrònicament o ser acompanyats de fotocòpia del DNI.

 

Si et representa algú, has adjuntar-nos còpia del seu DNI, o que el signi amb la seva signatura electrònica.

 

Els formularis poden ser presentats presencialment, enviats per carta o per mail a la direcció del Responsable a l’inici d’aquest text.

 

Quant triguem a contestar-te a l’Exercici de Drets?

 

Depèn del dret, però com a màxim en un mes des teva sol·licitud, i dos mesos si el tema és molt complex i et notifiquem que necessitem més temps.

 

¿Tractem galetes?

 

Si fem servir un altre tipus de galetes que no siguin les necessàries, podràs consultar la política de cookies a l’enllaç corresponent des de l’inici de la nostra web.

 

Durant quant de temps anem a mantenir les teves dades personals?

 

Les dades personals seran mantinguts mentre segueixis vinculat amb nosaltres.

 

Un cop et desvincules, les dades personals tractades en cada finalitat es mantindran durant els terminis legalment previstos, inclòs el termini en què un jutge o tribunal els pugui requerir atenent al termini de prescripció d’accions judicials.

 

Les dades tractades es mantindran fins que no expirin els terminis legals al·ludits anteriorment, si hagués obligació legal de manteniment, o de no existir aquest termini legal, fins que l’interessat sol·liciti la seva supressió o revoqui el consentiment atorgat.

 

Mantindrem tota la informació i comunicacions relatives al teu compra o a la prestació del nostre servei, mentre durin les garanties dels productes o serveis, per atendre possibles reclamacions.